Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke voor de eerste keer de deuren van hun Slagerij-traiteur Breughel. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een echte kwaliteitsslagerij met een vast cliënteel. Voor het varkensvlees kiest Bart resoluut voor Duroc D’Olives van Belgische bodem. Ook voor het rundvlees kiest Bart voor kwaliteit en werkt hij onder andere met Blonde d’Aquitaine. De charcuterie, het mooie traiteuraanbod, de salades,… alles wordt in huis gemaakt. Bart en Annelies streven ernaar om telkens te blijven innoveren en zo werd de winkel onlangs nog volledig vernieuwd en werd er een rijpingskast in het atelier geplaatst die je in de winkel zelf kan bewonderen maar ook op de Facebookpagina.

Tieltstraat 4
8750 Wingene
051 69 35 30
info@slagerijbreughel.be
www.slagerijbreughel.be

Gesloten: woensdagnamiddag – donderdag