Tijdens de verbouwingen in 2015 werd geïnvesteerd in een gloednieuw atelier met onder meer een hypermoderne koelcel. Daardoor kan het team van Andy het rundvlees voortaan ook dry-agen. Een logische investering: in Slagerij Saerens wordt het vlees nog in karkassen geleverd om te worden uitgebeend en verwerkt en bovendien heeft Andy veel ervaring met speciale runderrassen. Voor het varkensvlees wordt enkel met het Belgische Brasvar gewerkt. Aanvullend op dit aanbod vindt men hier ook een assortiment huisgemaakte charcuterie, zouterijproducten, kazen en traiteurgerechten en huisbereide salades. Bij Slagerij Saerens kun je verder nog terecht voor broodjes, ontbijtmanden, koude schotels, gourmet of fondue. Andy verzorgt ook BBQ’s, buffetten of feesten ter plaatse.

Stationsstraat 5
9255 Buggenhout
052 33 22 39
andy@slagerijsaerens.be
www.slagerijsaerens.be

Gesloten: zondag(namiddag) – maandag(namiddag) – dinsdag