Culinaire Ambiance bestaat ondertussen meer dan dertig jaar en is daarmee het oudste en meest toonaangevende gastronomisch magazine van België.

Al sinds de oprichting kan het blad rekenen op de waardering
van (sterren)chefs, die er graag hun medewerking aan verlenen.
Zo creëert Wout Bru elke maand vijf recepten exclusief voor
Culinaire Ambiance, gaat Filip Claeys aan de slag met vis en
werkt coming man Seppe Nobels een volledig menu uit.

 

 

Met correcte en toegankelijke recepten leiden zij de hobbykok door de
bereiding, waardoor zelfs de meest ambitieus ogende gerechten een
haalbare kaart worden. Naast een dertigtal recepten brengt Culinaire
Ambiance spraakmakende interviews en reportages, interessant productnieuws, handige tips en nuttige recensies.

O N L I N E

FILM
product placement
(incl. bumper achteraan 3 sec.)
reclamefilmpje
bumper vooraan
bumper achteraan
Facebook live

NIEUWSBRIEF

banner
publi-artikel

SHOP
verkoop producten met commissie

SITE
content-geïntegreerd artikel
(incl. facebookpost)
banner home page
banner nieuwspage
banner shop page
content-geïntegreerde reportage
reclamespot

P R I N T

1/1 pagina
1/2 pagina
1/3 pagina
1/4 pagina

cover 2
cover 3
cover 4
content-geïntegreerde reportage

F O O D T R U C K

Wij geven graag vorm aan uw tasting/activatie

E V E N T

TASTING
champagne
sherry
porto
whisky

INTERACTIEVE PROEFPRESENTATIE
kaviaar
sushi & sashimi
wok
wagyu beef

S P E C I A L

Stel uw ideale advertentiemix samen

Interesse? Contacteer ons

Culinaire AMBIANCE

JOUW DAGELIJKSE DOSIS CULINAIRE INSPIRATIE

CONTACTEER ONS

ADVERTEREN

VOLG ONS

Save