Clafoutis van frambozen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 g frambozen
  • 75 g griessuiker + extra
  • 50 g zelfrijzende bloem
  • 2 eieren
  • 25 cl melk
  • 5 cl yoghurt
  • 20 g boter
  • Bloemsuiker

Bereiding

  • Beboter 4 ovenschaaltjes en besprenkel ze met wat suiker.
  • Schik de frambozen in de schaaltjes.
  • Klop de eieren luchtig met de suiker en roer er de bloem door. Meng vervolgens de yoghurt en de melk door het mengsel en giet het in de schaaltjes.
  • Verwarm de oven voor op 180C°.
  • Zet de schaaltjes in de oven en bak de clafoutis in circa 15 minuten goudbruin.
  • Bestuif met bloemsuiker en serveer.

CULINAIRE AMBIANCE

JOUW DAGELIJKSE DOSIS AAN CULINAIRE INSPIRATIE

CONTACTEER ONS

VOLG ONS

Save