Maki bierrol met aardappelen en mosterd

Ingrediënten

Voor 4 rollen

  • 4 norivellen
  • 400 g gekookte aardappelen corne de gatte
  • 1,5 eetlepel bistermosterd (moutarde de vignobles)
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel zure room
  • Citroensap
  • Zwarte peper
  • Zeezout
  • 850 g geperste varkenskop in staafjes gesneden
  • 24 bieslookstengeltjes
  • Bistermosterd (sterke smaak)

Bereiding

  • Schil de nog warme aardappelen en plet ze in een kom met een vork. Voeg dan de olijfolie, zure room, Bistermosterd, citroensap, peper en zout toe.
  • Verdeel de aardappelpuree over de norivellen. Bestrijk in het midden, van links naar rechts, de aardappelpuree met een beetje sterke smakende mosterd. Plaats dan bovenop de bieslook en de kop.
  • Rol nu de norivellen tot een strakke rol en laat de rollen 5 minuten rusten.
  • Snijd de rollen elk in 8 stukken.