Rode poon en risotto met venkel

Rode poon en risotto met venkel

Rode poon en risotto met venkel Ingrediënten Voor 4 personen 600 g rode poon gefileerd en geschubd 300 g risottorijst arborio 1 l groentebouillon 15 cl witte wijn 3 venkelbollen 1 sjalot 1 koffiel venkelzaadjes 40 g mascarpone 50 g parmezaan 30 g boter Olijfolie Peper...
Visburgers

Visburgers

Visburgers Ingrediënten Voor 4 personen 500 g schelvis 2 eieren 1 snee oud wit brood zonder korst 1 kleine ui 1 teentje knoflook Olijfolie Peper en zout Bereiding Verkruimel het brood en breek er de eieren over uit. Meng en plet met een vork tot een gladde massa is...
Keftakoteletten met koriander

Keftakoteletten met koriander

Keftakoteletten met koriander Ingrediënten Voor 4 personen 2 lamskronen 1 ei 2 sneetjes droog wit brood 4 takjes koriander fijngehakt 1 teentje knoflook geperst 2 eetl olijfolie Peper van de molen en zeezout     Bereiding Maak de lamskronen schoon door met...
Tagliolini met citroen

Tagliolini met citroen

Tagliolini met citroen   Ingrediënten Voor 4 personen 350 g tagliolini 1 onbespoten citroen 2 dl room 1 ei 1 eetl gehakte platte peterselie 50 g gemalen parmezaan 4 theel zalmeitjes of Belgische kaviaar     Bereiding Rasp de gele schil van de citroen in...