Spaghetti met tonijn

Spaghetti met tonijn

Spaghetti met tonijn Ingrediënten Voor 4 personen 350 g spaghetti 2 eetl olijfolie 4 teentjes knoflook 2 kleine gedroogde pepertjes (in hun geheel) 1 blik gehakte tomaten 1 blik tonijn in olijfolie 1 eetl kappertjes in ’t zuur 2 eetl fijngehakte platte...
Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes Ingrediënten Voor 4 personen 2 lamsfilets Een takje tijm 8 duinasperges 160 g morieljes 2 teentjes look 2 sjalotten 4 takjes bieslook 8 mini-tomaten Olijfolie Een handvol lavas 1 dl lamsfond Peper en zout Een snuifje...
Gevulde kip met ricotta, spinazie en basilicum

Gevulde kip met ricotta, spinazie en basilicum

Gevulde kip met ricotta, spinazie en basilicum Ingrediënten Voor 4 personen 4 kipfilets 125 g ricotta 2 eetlepels geraspte parmezaan 4 takjes basilicum 200 g jonge spinazieblaadjes 1 eierdooier en 2 hele eieren 150 g paneermeel       5 grote, rijpe...
Vogelnestje met waterkers en yoghurtsaus

Vogelnestje met waterkers en yoghurtsaus

Vogelnestje met waterkers en yoghurtsaus Ingrediënten Voor 4 personen 500 g gemengd gehakt van varkens- en kalfsvlees 2 eetl broodkruim 100 g paneermeel 4 eieren + 1 ei extra 3 takjes platte peterselie fijngesnipperd 1 teentje knoflook geraspt 1 ui, fijngesnipperd 1...
Luikse Salade

Luikse Salade

Luikse Salade Ingrediënten Voor 4 personen 200 g vastkokende aardappelen 400 g fijne boontjes, gedopt 120 g gerookte spekblokjes 4 eetl xeresazijn (sherry-azijn) 1 rode ui 2 eetl pompoenpitolie 4 eetl olijfolie Peper van de molen en zeezout   Spoel de aardappelen...