Paasbroodjes (hot cross buns)

Paasbroodjes (hot cross buns)

Paasbroodjes (hot cross buns) Philippe Van den Bulck Ingrediënten Voor 4 personen 500 g bloem voor wit brood 40 g suiker 2 g zeezout 10 g speculaaskruiden 60 g boter 70 g rozijnen 1 sinaasappelzeste 15 g bakkersgist (verse) 225 ml lauwe melk 1 ei        Voor het...
Cup cakes met wortel en gember

Cup cakes met wortel en gember

Cup cakes met wortel en gember Philippe Van den Bulck Ingrediënten Voor 4 personen 200 g fijn geraspte wortelen 180 g zelfrijzende bloem 170 g griessuiker 80 g zachte boter 2 eieren 3 g verse gember 1 zakje vanillesuiker 1 mespunt zout 75 g bloemsuiker 50 g geraspte...
Appeltaartje met dadelcrème

Appeltaartje met dadelcrème

Appeltaartje met dadelcrème Philippe Van den Bulck Ingrediënten Voor 4 personen 2 vellen bladerdeeg (supermarkt) 100 g dadels 6 rode appelen bijvoorbeeld rode boskoop Sap van 1 citroen 80 g griessuiker 1 mespunt nootmuskaat 40 g gesmolten boter 1 eierdooier 100 g...
Gelaagd gebakje van kokos, limoen en witte chocolade

Gelaagd gebakje van kokos, limoen en witte chocolade

Gelaagd gebakje van kokos, limoen en witte chocolade Philippe Van den Bulck Ingrediënten Voor 4 personen 500 g mascarpone 5 eidooiers 2 limoenen 2 + 1 dl kokosmelk 8 soldatenkoeken (delacre) 140 g fijne griessuiker 1 zakje vanillesuiker 120 g witte chocolade in kleine...
Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber Ingrediënten Voor 4 personen 5 grote rababerstengels 1 vanillestok 120 g fijne rietsuiker Sap van 1 sinaasappel 2 eetl granaatappelsiroop (grenadine) 5 dl kokosmelk 70 g suiker 2 gelatineblaadjes Bereiding Schil de rabarberstengels en...