Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes Ingrediënten Voor 4 personen 2 lamsfilets Een takje tijm 8 duinasperges 160 g morieljes 2 teentjes look 2 sjalotten 4 takjes bieslook 8 mini-tomaten Olijfolie Een handvol lavas 1 dl lamsfond Peper en zout Een snuifje...
Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten Ingrediënten Voor 4 personen 1200 g lamsvlees (nek, borst, schouder) 3 uien 4 teentjes look 2 blaadjes laurier 200 g bloem 5 cl shaslicksaus 5 flesjes st. bernardus prior 2 wortelen       8 charlotte-aardappelen 150 g...
Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber Ingrediënten Voor 4 personen 5 grote rababerstengels 1 vanillestok 120 g fijne rietsuiker Sap van 1 sinaasappel 2 eetl granaatappelsiroop (grenadine) 5 dl kokosmelk 70 g suiker 2 gelatineblaadjes Bereiding Schil de rabarberstengels en...
Clafoutis van frambozen

Clafoutis van frambozen

Clafoutis van frambozen Ingrediënten Voor 4 personen 200 g frambozen 75 g griessuiker + extra 50 g zelfrijzende bloem 2 eieren 25 cl melk 5 cl yoghurt 20 g boter Bloemsuiker Bereiding Beboter 4 ovenschaaltjes en besprenkel ze met wat suiker. Schik de frambozen in de...
Varkenskotelet met Griekse sla

Varkenskotelet met Griekse sla

Varkenskotelet met Griekse sla Ingrediënten Voor 4 personen 4 varkenskoteletten 16 trostomaatjes 1 komkommer 200 g fetakaas 20 fijne zwarte olijven ontpit Sap van 1 citroen 5 eetl olijfolie 20 g boter Peper van de molen Zeezout 1 mespunt fijngemalen venkelzaad...