Marc CLEMENT, met links van hem (en dus rechts op de foto) Koenraad COLMAN van Imperial Heritage Caviar. Helemaal links op de foto Pier-Paolo GALLOZA van Cucina & Vini.

Een Belgische chef die in Italië in de bloemetjes gezet wordt: we maken het niet elke dag mee. Marc Clément van The Bistronomy in Vilvoorde-Koningslo mag zich terecht trots op de borst kloppen.

Marc CLEMENT hecht veel belang aan de herkomst van de producten die hij in zijn gerechten verwerkt. Dit is niet anders voor de kaviaar die hij in zijn restaurant serveert. Op maandag 6 november mocht de chef van The Bistronomy in Vilvoorde-Koningslo in Italië het certificaat Friend of the Sea van Imperial Heritage Caviar in ontvangst nemen.

Een mooie erkenning die zijn gasten meteen de garantie biedt dat Marc Clément ook daadwerkelijk producten van duurzame herkomst serveert.

Het “Friend of Sea”-certificaat staat garant voor de duurzame benadering van de kweek en het volledige productieproces, een unicum in de wereld van steurkwekers en kaviaarproducenten.

The Bistronomy maakt deel uit van Living Tomorrow, een denktank voor innovatieve en toekomstgerichte oplossingen voor de bedrijfswereld. Daar hoort ook een horecaluik bij, de visiegroep Horeca van de Toekomst, waarvan The Bistronomy het kloppende hart is.

Op die manier is het restaurant tevens een testlab voor allerlei horeca-innovaties, maar in de eerste plaats blijft het natuurlijk een restaurant voor het grote publiek.

The Bistronomy, Living Tomorrow-site, Indringingsweg 1 – 1800 Vilvoorde – Tel. 02 263 01 31 – www.thebistronomy.com – Gesloten op zaterdag en zondag