Hier alvast een voorproefje van wat Culinaire Ambiance allemaal te bieden heeft in het juninummer, dat vanaf dinsdag 30 mei in de winkel ligt!

Tomorrowland

Binnen enkele weken is het weer tijd voor het grootste dancefestival ter wereld. Meer en meer topchefs vinden hun weg naar De Schorre. Ook dit jaar is het zeker dat de feestvierders geen honger zullen lijden.

 

Op stap in Bangkok

Negen restaurants van Asia’s 50 Best Restaurants zijn in Bangkok, Michelin wil voor het eerst een gids uitbrengen over de hoofdstad, de overheid lijkt de streetfood-cultuur aan banden te willen leggen… Om maar te willen duiden dat het de moeite was om eens naar de hoofdstad van Thailand af te zakken.

 

Expert aan het woord

Jonge foodies laten kennismaken met verfijnde gastronomie en gastronomisch Vlaanderen op de kaart zetten in het buitenland, dat is de bedoeling van Jong Keukengeweld. Met succes want ze kregen onlangs nog een award van Gault&Millau. Manager Hanne Grégoire ziet vooral een verhaal van passie.

 

Op bezoek bij Lane 12

All you can eat en verfijnde gastronomie? Geen vaak voorkomende combinatie. Maar het kan wél. Dat bewijst Frank Pets met zijn kwalitatief hoogstaand buffet in Lane 12. Deze maand toont hij ons de lekkerste bijgerechten.

 

En verder nog

Meer dan 35 recepten
Made by Wout: mozzarella
Snuit tot staart: rosbief
Restaurantrecensies uit binnen- en buitenland
Tips van de sommelier bij maatjes
NorthSeaChefs: hondshaai
Signatuurgerechten van Julien Lahire
NostalGuy
10 x wijn: kruidige gerechten
Seafood Days
Chaudfontaine Lady Chef 2017
Lekkers van de Lady Chef
Pit met Peter: sesamolie
Het maandmenu: 3 x 4-gangenmenu