Hier alvast een voorproefje van wat Culinaire Ambiance allemaal te bieden heeft in het meinummer, dat vanaf dinsdag 25 april in de winkel ligt!

Black Smoke, aflevering 2

Algemeen rookverbod in de horeca? Niet volgens de kerels van Black Smoke! Al hebben we het hier wel over culinaire rook en niet over sigaretten. In de tweede aflevering leren ze ons koud roken.

 

Op stap in Melbourne

Op een dag word je wakker en wil je naar de andere kant van de wereld trekken. Misschien valt de keuze dan op Melbourne, een van de meest aangename steden in Australië. En ook op gebied van eten en drinken is het een opwindende en creatieve wereldstad.

 

Expert aan het woord

Belgen en bier, het blijft een onafscheidelijk duo. Pieter De Bock ontwikkelde intussen 250 bieren en groeide in recordtempo uit tot een van de meest toonaangevende brouwers van het land. De bierfluisteraar aan het woord.

 

Billingsgate Fish Market

The City is het financiële hart van Londen maar ook op culinair vlak valt er heel wat te ontdekken. Uren voor de moneymakers in de wolkenkrabbers hun laptop opstarten, gonst het er al van de bedrijvigheid. Elke dag vertelt Billingsgate Fish Market een verhaal van traditie, vis en heel veel geld.

 

En verder nog

Meer dan 35 recepten
Made by Wout: haring
Masterclass Mibrasa
Snuit tot staart: kalfsvlees
Restaurantrecensies uit binnen- en buitenland
Op bezoek in Chaudfontaine
Tips van de sommelier bij asperges
Op stap in Bern – Berner Oberland
NorthSeaChefs: zeebarbeel
Signatuurgerechten van Bert Meewis
Het Lekkerbekgehalte van Hendrik Dierendonck
NostalGuy
10 x wijn: draai ze open
Lekkers van de Lady Chef
Pit met Peter: oestersaus
Het maandmenu: 3 x 4-gangenmenu

Interesse in een abonnement?

KLIK HIER