Save

Nice – de veerkracht van een stad

De stad toonde al eerder haar veerkracht. Met het voltooien van de nieuw aangelegde Promenade des Anglais is het nu ook officieel. Nadat ze vorig jaar op de Franse Nationale Feestdag werd uitgeteld, maakte ze een elegante comeback. Bij Fenocchio is het opnieuw...

3 Gault&Millau Awards voor Tomorrowland

Boom maakt zich op voor het tweede festivalweekend van Tomorrowland. Voor wie het eerste weekend naar Provinciaal Domein De Schorre is afgezakt, komt deze informatie uiteraard te laat, maar voor wie dit weekend gaat feestvieren, heeft de restaurantgids...

Zeg niet zomaar frituur tegen Baraque Friture

Het moet een ongeschreven wet zijn in het Belgisch staatsblad dat op de Nationale Feestdag er frietjes moeten gegeten worden. Baraque Friture, het nieuwe concept van de uitvinders van Otomat, opent dus niet toevallig vandaag zijn deuren (vanaf 17 uur) op de...

Honger in Barcelona? – Tips & tricks

Waar krijg je als hongerige cityhopper in Barcelona het meeste waar voor je geld? Wij gingen op zoek naar drie topadresjes en vonden “een unieke plaats waar je ook zonder alcohol dronken kunt worden.” Waar krijg je als hongerige cityhopper in Barcelona het meeste waar...

Bevlogen chefs na 15 jaar 50Best Restaurants

The World’s 50Best Restaurants lijst bestaat 15 jaar. Om dat te vieren verzamelden in Barcelona voormalige nummers één samen met vele beroemde keukenchefs waaronder Peter Goossens die al jaren deel uitmaakt van het selecte gezelschap. Keynote-speeches van René Redzepi...

CULINAIRE AMBIANCE

JOUW DAGELIJKSE DOSIS AAN CULINAIRE INSPIRATIE

CONTACTEER ONS

VOLG ONS

Save