Geitenribbetjes met mango-muntdip

Ingrediënten

Hapje voor 4 personen

  • 2 geitencarrés
  • 50 g ongezouten pecannoten
  • 1 takje tijm
  • Fleur de sel
  • Olijfolie
  • Boter

 

Voor de dip

  • 1 groene (onrijpe) mango
  • 1 bosje munt
  • 1/2 bosje koriander
  • 1 eetl platte kaas
  • 1 mespuntje piment d’Espelette
  • 1 limoen, sap en zeste
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper
  • Olijfolie

Bereiding

  1. Schil de mango. Snijd in stukken en mix samen met de munt, koriander, vier eetlepels olijfolie, de platte kaas, piment d’espelette, zeste en het sap.
  2. Rooster de pecannoten in een scheutje olijfolie tot ze goed knapperig zijn. Bestrooi met fleur de sel en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Bak de carrés in een hete pan met olijfolie en een klontje boter gedurende 3 minuten aan elke kant Laat ze even rusten voor je begint te versnijden.
  4. Serveer met wat gebrande tijm. Dat zorgt voor een extra gerookte smaak en geur.