Gegrilde artisjokken met gremolata en Griekse yoghurt

Gegrilde artisjokken met gremolata en Griekse yoghurt

Gegrilde artisjokken met gremolata en Griekse yoghurt Ingrediënten Voor 4 personen 12 kleine artisjokken 3 l water 1 citroen, in dunne schijfjes gesneden 6 takjes tijm 1 eetl zout Sap van een halve citroen Olijfolie Voor de gremolata 2 eetl daslook, fijngehakt 2 eetl...
Aardappeltjes in een kruidige zoutkorst

Aardappeltjes in een kruidige zoutkorst

Aardappeltjes in een kruidige zoutkorst Ingrediënten Voor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen naar keuze 1200 g grof zeezout 2 eetl bloem 5 eetl water 4 takjes rozemarijn 6 takjes tijm 5 takjes oregano 1 bol knoflook Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Was de...
Gevulde avocado met gerookte heilbot

Gevulde avocado met gerookte heilbot

Gevulde avocado met gerookte heilbot Ingrediënten Voor 4 personen 2 rijpe avocado’s 3 eieren hardgekookt Een scheutje melk Sap van 1 limoen 6 eetl olijfolie Zout en peper van de molen 100 g gerookte heilbot 1 kleine geroosterde rode paprika gepeld en de zaadjes...
Gemarineerde courgettes met munt

Gemarineerde courgettes met munt

Gemarineerde courgettes met munt Ingrediënten Voor 4 personen 2 kleine courgettes 3 eetl olijfolie 1 eetl citroensap 1 eetl berghoning 2 eetl lauw water Enkele verse muntblaadjes Peper en zout Bereiding Was de courgettes, maar schil ze niet. Snijd de uiteinden eraf en...