Exotische fruitsalade met zoete pesto

Exotische fruitsalade met zoete pesto

Exotische fruitsalade met zoete pesto   Ingrediënten Voor 4 personen  800 g gemengd exotische fruit zoals ananas, mango, passievrucht, kiwi… 40 g geroosterde pistachenoten 2 eetl citroensap 2 eetl suiker 60 g slaolie Enkele takjes munt Handvol basilicum Enkele...
Braambessentaartje met pistachenoten

Braambessentaartje met pistachenoten

Braambessentaartje met pistachenoten Ingrediënten Voor 4 personen 200 g braambessen 1 vel kruimeldeeg 3 dl volle melk 50 g pistachenootjes 4 eierdooiers 120 g fijne griessuiker 15 g maïszetmeel 15 cl slagroom Poedersuiker Vanille- of pistache-ijs (facultatief)...
Trifle met sinaasappel

Trifle met sinaasappel

Trifle met sinaasappel Ingrediënten Voor 4 personen Voor de sinaasappelcurd 2 eieren 2 eierdooiers 140 g suiker 120 ml vers geperst sinaasappelsap + geraspte schil van 1 sinaasappel 60 g boter Voor de trifle 4 plakjes vier-vierdencake De partjes van 3 sinaasappels +...
Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port

Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port

Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port Ingrediënten Voor 4 personen 2 rijpe cavaillonmeloenen 1 dl zoete witte wijn 4 takjes verse tijm, de blaadjes geritst 80 g griessuiker 2 eetl vloeibare honing 5 dl port + 3 eetl suiker Bereiding Kook de port in met de suiker...
Panna cotta met witte chocolade en compote van cranberry’s

Panna cotta met witte chocolade en compote van cranberry’s

Panna cotta met witte chocolade en compote van cranberry’s Ingrediënten Voor 4 personen 1 vanillestok 2 dl melk 2 dl room 3 gelatineblaadjes van 2,5 g 75 g fijne griessuiker 80 g witte chocolade 80 g rietsuiker 200 g verse cranberry’s (Amerikaanse...