Parfait van banaan en yoghurt met pecan en esdoorn

Parfait van banaan en yoghurt met pecan en esdoorn

Parfait van banaan en yoghurt met pecan en esdoorn Ingrediënten Voor 4 personen 350 g volle yoghurt 4 zeer rijpe bananen 80 g fijne rietsuiker 4 eetl citroensap 1 eetl rum 1 dl esdoornsiroop 100 g pecannoten Bereiding Pel de bananen en snijd ze in stukjes, besprenkel...
Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom

Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom

Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom Ingrediënten Voor 4 personen 8 kleine, rijpe vijgen 3 eetlepels honing 60 g pistachenoten 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1 vanillestok 1,5 dl room Voor het deeg 400 g witte tarwebloem 250 ml lauw water 100 ml...
Taart met pecannoten, appel en karamel

Taart met pecannoten, appel en karamel

Taart met pecannoten, appel en karamel Ingrediënten Voor 1 taart van ca. 20 cm diameter  2 grote appelen, bv. jonagold 120 g pecannoten 1 vel kant-en-klaar kruimeldeeg 100 g fijne rietsuiker + 1 eetl extra 3 eetl esdoornsiroop 1 koffiel citroensap + 4 eetl water 50 g...
Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade

Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade

Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade Ingrediënten Voor 4 personen 3 eiwitten 1 eierdooier Een snuifje zout 160 g ultrafijne griessuiker 50 g geraspte kokos 1 koffielepel vers geraspte nootmuskaat 150 ml kokosroom 110 g fondant chocolade Bereiding...
Panna cotta van kokos met rabarber

Panna cotta van kokos met rabarber

Panna cotta van kokos met rabarber Ingrediënten Voor 4 personen 5 grote rababerstengels 1 vanillestok 120 g fijne rietsuiker Sap van 1 sinaasappel 2 eetl granaatappelsiroop (grenadine) 5 dl kokosmelk 70 g suiker 2 gelatineblaadjes Bereiding Schil de rabarberstengels...