Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom

Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom

Focaccia van vijgen met honing, pistache en vanilleroom Ingrediënten Voor 4 personen 8 kleine, rijpe vijgen 3 eetlepels honing 60 g pistachenoten 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1 vanillestok 1,5 dl room Voor het deeg 400 g witte tarwebloem 250 ml lauw water 100 ml...
Taart met pecannoten, appel en karamel

Taart met pecannoten, appel en karamel

Taart met pecannoten, appel en karamel Ingrediënten Voor 1 taart van ca. 20 cm diameter  2 grote appelen, bv. jonagold 120 g pecannoten 1 vel kant-en-klaar kruimeldeeg 100 g fijne rietsuiker + 1 eetl extra 3 eetl esdoornsiroop 1 koffiel citroensap + 4 eetl water 50 g...
Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade

Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade

Meringues met nootmuskaat en crème van kokos en chocolade Ingrediënten Voor 4 personen 3 eiwitten 1 eierdooier Een snuifje zout 160 g ultrafijne griessuiker 50 g geraspte kokos 1 koffielepel vers geraspte nootmuskaat 150 ml kokosroom 110 g fondant chocolade Bereiding...
Panna cotta van kokos met rabarber

Panna cotta van kokos met rabarber

Panna cotta van kokos met rabarber Ingrediënten Voor 4 personen 5 grote rababerstengels 1 vanillestok 120 g fijne rietsuiker Sap van 1 sinaasappel 2 eetl granaatappelsiroop (grenadine) 5 dl kokosmelk 70 g suiker 2 gelatineblaadjes Bereiding Schil de rabarberstengels...
Clafoutis van frambozen

Clafoutis van frambozen

Clafoutis van frambozen Ingrediënten Voor 4 personen 200 g frambozen 75 g griessuiker + extra 50 g zelfrijzende bloem 2 eieren 25 cl melk 5 cl yoghurt 20 g boter Bloemsuiker Bereiding Beboter 4 ovenschaaltjes en besprenkel ze met wat suiker. Schik de frambozen in de...