Taart van bittere chocolade, rode biet en ananas

Taart van bittere chocolade, rode biet en ananas

Taart van bittere chocolade, rode biet en ananas Ingrediënten Voor 4 personen 10 eieren 190 g + + 380 g + 300 g suiker 675 g donkere chocolade 450 g boter 250 g water 1 limoen 3 rode bieten 4 stuks kardemom 1 ananas Sap van 6 sinaasappels Bereiding Klop de eieren...
Rabarbertrifle met mascarpone en cacao

Rabarbertrifle met mascarpone en cacao

Rabarbertrifle met mascarpone en cacao Ingrediënten Voor 4 personen 250 g mascarpone 4 eierdooiers 4 eetl suiker Zeste van 1 citroen Voor de rabarber 300 g rabarber, geschild en in niet te kleine stukken gesneden 2 dl aardbeiencoulis 1 vanillestok, opengesneden en...
Limoncellosabayon met mango en passievrucht

Limoncellosabayon met mango en passievrucht

Limoncellosabayon met mango en passievrucht Ingrediënten Voor 4 personen 1 rijpe mango, geschild en in blokjes gesneden 4 rijpe passievruchten 6 eidooiers 150 g suiker 3 eetl limoncello Een klein scheutje water Limoencress of citroenmelisse Bereiding Verdeel de mango...
Carpaccio van mango met sinaasappel en saffraanijs

Carpaccio van mango met sinaasappel en saffraanijs

Carpaccio van mango met sinaasappel en saffraanijs Ingrediënten Voor 4 personen •2 rijpe mango’s •Sap van 1 biosinaasappel •2 eetl vloeibare honing •1/2 koffiel geraspte sinaasappelschil •1 koffiel saffraandraadjes •5 dl volle melk •3 eierdooiers •85 g griessuiker...