Exotische fruitsalade met zoete pesto

Exotische fruitsalade met zoete pesto

Exotische fruitsalade met zoete pesto   Ingrediënten Voor 4 personen  800 g gemengd exotische fruit zoals ananas, mango, passievrucht, kiwi… 40 g geroosterde pistachenoten 2 eetl citroensap 2 eetl suiker 60 g slaolie Enkele takjes munt Handvol basilicum Enkele...
Braambessentaartje met pistachenoten

Braambessentaartje met pistachenoten

Braambessentaartje met pistachenoten Ingrediënten Voor 4 personen 200 g braambessen 1 vel kruimeldeeg 3 dl volle melk 50 g pistachenootjes 4 eierdooiers 120 g fijne griessuiker 15 g maïszetmeel 15 cl slagroom Poedersuiker Vanille- of pistache-ijs (facultatief)...
Trifle met sinaasappel

Trifle met sinaasappel

Trifle met sinaasappel Ingrediënten Voor 4 personen Voor de sinaasappelcurd 2 eieren 2 eierdooiers 140 g suiker 120 ml vers geperst sinaasappelsap + geraspte schil van 1 sinaasappel 60 g boter Voor de trifle 4 plakjes vier-vierdencake De partjes van 3 sinaasappels +...
Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port

Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port

Sorbet van cavaillonmeloen met tijm en port Ingrediënten Voor 4 personen 2 rijpe cavaillonmeloenen 1 dl zoete witte wijn 4 takjes verse tijm, de blaadjes geritst 80 g griessuiker 2 eetl vloeibare honing 5 dl port + 3 eetl suiker Bereiding Kook de port in met de suiker...