Groene gazpacho met zuurdesemcroutons

Groene gazpacho met zuurdesemcroutons

Groene gazpacho met zuurdesemcroutons Ingrediënten Voor 4 personen 1 Hass-avocado 1/2 komkommer, gewassen en in stukjes gesneden 1 groene paprika, ontpit en in stukjes gesneden 1 groene chilipeper, in stukjes gesneden 200 g jonge spinazie 1 potje verse koriander 2...
Noordzee-oester, koolrabi en duindoornbes

Noordzee-oester, koolrabi en duindoornbes

Noordzee-oester, koolrabi en duindoornbes Ingrediënten Voor 4 personen 12 Noordzee-oesters 1 kleine rode ui 1 koolrabi 30 g gember 40 g duindoornbes of aalbes 1 limoen Bereiding Open de oesters. Schil de koolrabi en snijd in fijne staafjes. Snipper de ui fijn. Leg wat...
Gekonfijte ossenstaart met polderaardappel en truffel

Gekonfijte ossenstaart met polderaardappel en truffel

Gekonfijte ossenstaart met polderaardappel en truffel Ingrediënten Voor 4 personen Voor de gekonfijte ossenstaart 400 g ossenstaart 1 ui, grof gesneden 1/4 knolselder, grof gesneden 1 dl Blauwe Chimay 3 dl kippenfond 1 teentje look Tijm Laurier   Voor de espuma...
Witte bonendip met geroosterde look en munt

Witte bonendip met geroosterde look en munt

Witte bonendip met geroosterde look en munt Ingrediënten Voor 4 personen 1 uitgelekt blik witte bonen 1 bol look 2 eetl citroensap 3 eetl olijfolie 1theel gemalen komijn Zwarte peper en zout Een paar takjes munt Bereiding Verwarm de oven voor op 175°C. Snijd de...
Gegratineerde mosselen met tijm-parmezaanboter

Gegratineerde mosselen met tijm-parmezaanboter

Gegratineerde mosselen met tijm-parmezaanboter Ingrediënten Voor 4 personen 120 g boter Een handvol krulpeterselie 2 theel tijmblaadjes 1 teentje look Beetje citroensap 5 eetl broodkruim 4 eetl geraspte parmezaan Zwarte peper 30 mosselen, gestoomd of gekookt in een...