Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten

Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten

Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten   Ingrediënten Voor 4 personen 800 g groene asperges 2 pompelmoezen 1 stuk burrata (type mozzarella) 50 g pompoenpitten 30 g lijnzaadolie 4 jeneverbessen 1 teentje look 2 takken tijm 2 takken dille Peper en fleur...
Lamsschouderspies met specerijen en sjalot-yoghurtdip

Lamsschouderspies met specerijen en sjalot-yoghurtdip

Lamsschouderspies met specerijen en sjalot-yoghurtdip Ingrediënten Voor 15 spiesjes Voor de spiesen Ca. 1 kg lamsschouder, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden 10 g zout 4 g zwarte peper 10 g kurkuma 10 g komijn 5 g curry 5 g paprika 5 g selderzaad 20 g...
Pastrami

Pastrami

Pastrami Ingrediënten Voor ongeveer 1 kilo Een middenstuk van uitgebeende kalfsnek Een bosje tijm Een bosje dille Een paar takjes rozemarijn 2 eetl jeneverbessen 3 teentjes knoflook Peper en zout Voor de pekel 2 l water 400 g nitrietpekelzout 3 eetl kandijsuiker 5 cl...