Rode poon met knolselder, mossel  en zeesla in 2 bereidingen

Rode poon met knolselder, mossel en zeesla in 2 bereidingen

Rode poon met knolselder, mossel  en zeesla in 2 bereidingen 1e bereiding: Rode poon gepocheerd in boter, open ravioli van knolselder en mossel, crème van dille en peterselie, jus geïnfuseerd met zeesla  2e bereiding: Tartaar van rode poon, vinaigrette van mossel en...
Soepje van bosduif

Soepje van bosduif

Soepje van bosduif Ingrediënten Voor 4 personen 4 filetjes van bosduif 50 cl kippenbouillon 5 cl truffeljus Handvol erwtjes en tuinbonen Stukje ganzenlever 20-tal mini-shitakes 5 cl chardonnay azijn 1 soeplepel suiker 1 sneetje toastbrood Zet de kippenbouillon op met...
Zeetong in beurre noisette

Zeetong in beurre noisette

Zeetong in beurre noisette Ingrediënten Per persoon Panklare tong van 400 gram Bloem Pezo Geklaarde boter Klontje boter Sap van ¼ citroen 1 eetl gesnipperde peterselie Trosje van 3-tal kerstomaten Olijfolie TIP: Positioneer de vis zodanig in de pan dat het dunnere...
Beenhouwersvink

Beenhouwersvink

Beenhouwersvink Ingrediënten Voor 4 personen 600 g endvogel (=zenuwstuk van de schouder van het rund) 1 kalfsnier 200 g kalfslever 200 g kalfszwezerik 1 grote ui 1 flesje bier, op kamertemperatuur 1dl rodewijnazijn 2 eetl mosterd 3 sneden wit brood 5 dl kalfsfond TIP:...
Dim sum van eend met paddenstoelen

Dim sum van eend met paddenstoelen

Dim sum  van wilde eend met paddenstoelen Ingrediënten Voor 4 personen 16-tal wontonbladeren. 5-tal eendenbouten 1 kg grof zout Rozemarijn – tijm 250 g ganzenvet 3 stuks eekhoorntjesbrood in brunoise 2 takjes dragon 2 shisoblaadjes 10 cl dashi 2 lente-uitjes 25...