Lamsragout

Lamsragout

Lamsragout Ingrediënten Voor 2 personen 1 lamschouder, in stukken gesneden 1 sjalot, gesnipperd 2 eetl porto 1/2 l kalfsfond 1 koffiel ras el hanout 1 takje tijm 2 wortels 2 courgettes 1 grote aardappel 1 g saffraan Bereiding Bak het vlees en de sjalot kort aan in een...

Gebraiseerde runderwang, witloofsalade en gebakken aardappeltjes

Gebraiseerde runderwang, witloofsalade en gebakken aardappeltjes Ingrediënten Voor 4 personen 4 runderwangen 50 g boter 2 grote uien, in ringen gesneden 1 teen look Tijm Laurier 1 flesje Rochefort 4 dl bruine kalfsjus 1 dl sojasaus 2 sneden wit brood 2 eetl mosterd 1...
Gegrilde kalfskotelet met salsaduet

Gegrilde kalfskotelet met salsaduet

Gegrilde kalfskotelet met salsaduet Ingrediënten Voor 4 personen 4 kalfskoteletten 1 theel gehakte tijm 1 theel gehakte rozemarijn Enkele trosjes bloemkool 1 augurk 2 lente-uien 20 cl witte balsamicoazijn 1/2 eetl gehakte dragon 12 honingtomaatjes 2 eetl suiker 10 cl...