Indische garnalencurry met rijst

Indische garnalencurry met rijst

Indische garnalencurry met rijst Ingrediënten Voor 4 personen 12 grote of 20 kleine scampi’s 2 aubergines, geschild en in kleine stukjes 2 rode paprika’s , geschild en in kleine stukjes 2 teentjes knoflook fijngesnipperd 1 stukje gember van ongeveer 2 cm,...
Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten

Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten

Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten Ingrediënten Voor 4 personen Olijfolie 2 tenen knoflook 4 stengels bieslook 8 takjes koriander 2 takjes dille 8 takjes jonge marjolein 6 stuks verschillende soorten tomaten 4 dl volle plattekaas 1 dl...
Croque van zalm met geitenkaas en spinazie

Croque van zalm met geitenkaas en spinazie

Croque van zalm met geitenkaas en spinazie Ingrediënten Voor 4 personen   12 sneetjes toastbrood 400 g verse zalm 100 g geitenkaas 250 g jonge spinazieblaadjes (vers) Peper van de molen Zeezout 30 g boter Bereiding Snijd de zalm in dunne plakjes. Was de...
Avocadotoast met gepocheerd ei en tuinkruiden

Avocadotoast met gepocheerd ei en tuinkruiden

Avocadotoast met gepocheerd ei en tuinkruiden Ingrediënten Voor 4 personen 4 sneetjes zuurdesembrood 4 eieren 2 rijpe avocado’s 1/2 teentje look, fijngehakt Tabasco Sap van een halve limoen 1 dl olijfolie Handvol waterkers, gewassen Enkele takjes dille Alcoholazijn...
Croque van mozzarella, pesto en gedroogde ham

Croque van mozzarella, pesto en gedroogde ham

Croque van mozzarella, pesto en gedroogde ham   Ingrediënten Voor 4 personen 8 schijfjes toastbrood 200 g schijfjes mozzarella 20 g pesto 12 zongedroogde tomaatjes 8 schijfjes gedroogde ham Voor de basilicumvinaigrette 1 botje basilicum 6 dl druivenpitolie 3 eetl...