Meringue met vijgen en room van witte chocolade

Meringue met vijgen en room van witte chocolade

Meringue met vijgen en room van witte chocolade Ingrediënten Voor 4 personen 4 eiwitten 200 g bloemsuiker 80 g witte chocolade 3 dl slagroom 4 verse vijgen 75 g griessuiker 1 eetl amaretto of amandellikeur 2 dl sinaasappelsap 1 vanillestok Blaadjes munt of...
Bladerdeegtaartje met bosvruchten en vanilleroom

Bladerdeegtaartje met bosvruchten en vanilleroom

Bladerdeegtaartje met bosvruchten en vanilleroom Ingrediënten Voor 4 personen 1 vel bladerdeeg 20 bosbessen 8 aardbeien 8 frambozen 8 braambessen 2 dl slagroom 1 vanillestok 50 g griessuiker 1 takje citroenverbena Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel alle...
Muffins met walnoten en esdoornsiroop

Muffins met walnoten en esdoornsiroop

Muffins met walnoten en esdoornsiroop Ingrediënten Voor 8 muffins 100 g suiker 200 g patisseriebloem 1 zakje bakpoeder 80 g zachte boter 180 ml volle yoghurt 1 ei 1 flinke eetlepel esdoornsiroop 2 eetlepels honing 1 rijpe banaan 100 g gehakte walnoten 8 hele walnoten...
Limoentaartjes

Limoentaartjes

Limoentaartjes Ingrediënten Voor 4 personen   250 g gezeefde patisseriebloem 125 g malse boter 1 mespunt zout 60 g suiker 1 ei 3 eetl zure room voor de afwerking   Voor de vulling 2 eieren 200 g griessuiker 4 limoenen 100 g malse boter 10 cl room  ...
Cinnabons

Cinnabons

Cinnabons Ingrediënten Voor ongeveer 12 stuks •110 ml lauwe melk •1 ei op kamertemperatuur •40 g gesmolten boter 320 g bloem voor wit brood 3 g zout •20 g griessuiker •10 g verse gist •120 g donkere kandijsuiker •10 g gemalen kaneel •50 g zachte boter Bereiding Maak...