Opgelegde gember

Opgelegde gember

Opgelegde gember Ingrediënten Voor 4 personen Ca. 100 g jonge gemberwortel 1 dl rijstazijn 3 eetl rode wijnazijn 3 eetl griessuiker 1 koffiel grof zeezout Bereiding Schil de gemberwortel en snijd de gember met behulp van een groenteschaaf (mandoline) in flinterdunne...
Pesto van peterselie

Pesto van peterselie

Pesto van peterselie Ingrediënten Voor 4 personen 2 potjes peterselie 1 eetl pijnboompitjes 1 teentje knoflook 1 eetl grof gemalen parmezaanse kaas 10 cl extra vierge olijfolie Peper van de molen Zeezout Bereiding Pluk de peterselie. Plet de peterselie in een vijzel...
Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes Ingrediënten Voor 4 personen 2 lamsfilets Een takje tijm 8 duinasperges 160 g morieljes 2 teentjes look 2 sjalotten 4 takjes bieslook 8 mini-tomaten Olijfolie Een handvol lavas 1 dl lamsfond Peper en zout Een snuifje...
Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten Ingrediënten Voor 4 personen 1200 g lamsvlees (nek, borst, schouder) 3 uien 4 teentjes look 2 blaadjes laurier 200 g bloem 5 cl shaslicksaus 5 flesjes st. bernardus prior 2 wortelen       8 charlotte-aardappelen 150 g...
Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber

Panna cota van kokos met rabarber Ingrediënten Voor 4 personen 5 grote rababerstengels 1 vanillestok 120 g fijne rietsuiker Sap van 1 sinaasappel 2 eetl granaatappelsiroop (grenadine) 5 dl kokosmelk 70 g suiker 2 gelatineblaadjes Bereiding Schil de rabarberstengels en...