Dim sum van eend met paddenstoelen

Dim sum van eend met paddenstoelen

Dim sum  van wilde eend met paddenstoelen Ingrediënten Voor 4 personen 16-tal wontonbladeren. 5-tal eendenbouten 1 kg grof zout Rozemarijn – tijm 250 g ganzenvet 3 stuks eekhoorntjesbrood in brunoise 2 takjes dragon 2 shisoblaadjes 10 cl dashi 2 lente-uitjes 25...
Opgelegde gember

Opgelegde gember

Opgelegde gember Ingrediënten Voor 4 personen Ca. 100 g jonge gemberwortel 1 dl rijstazijn 3 eetl rode wijnazijn 3 eetl griessuiker 1 koffiel grof zeezout Bereiding Schil de gemberwortel en snijd de gember met behulp van een groenteschaaf (mandoline) in flinterdunne...
Pesto van peterselie

Pesto van peterselie

Pesto van peterselie Ingrediënten Voor 4 personen 2 potjes peterselie 1 eetl pijnboompitjes 1 teentje knoflook 1 eetl grof gemalen parmezaanse kaas 10 cl extra vierge olijfolie Peper van de molen Zeezout Bereiding Pluk de peterselie. Plet de peterselie in een vijzel...
Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes

Lamsfilet met gnocchi, duinasperges en morieltjes Ingrediënten Voor 4 personen 2 lamsfilets Een takje tijm 8 duinasperges 160 g morieljes 2 teentjes look 2 sjalotten 4 takjes bieslook 8 mini-tomaten Olijfolie Een handvol lavas 1 dl lamsfond Peper en zout Een snuifje...
Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten

Lamsragout met primeurgroenten Ingrediënten Voor 4 personen 1200 g lamsvlees (nek, borst, schouder) 3 uien 4 teentjes look 2 blaadjes laurier 200 g bloem 5 cl shaslicksaus 5 flesjes st. bernardus prior 2 wortelen       8 charlotte-aardappelen 150 g...