Aardappel-bietensoep met zure room en komijn

Aardappel-bietensoep met zure room en komijn

Aardappel-bietensoep met zure room en komijn Dit is een recept van Vlam.be Ingrediënten Voor 4 personen 2 bloemige aardappelen 2 voorgekookte rode bieten 1 ui 1 l lichte rundsbouillon 1 theel komijnzaadjes 15cl zure room 2 theel gehakte peterselie 1 eetl boter Peper...
Bloemkoolsoep met garnalen

Bloemkoolsoep met garnalen

Bloemkoolsoep met garnalen Ingrediënten Voor 4 personen 1 kleine bloemkool 2 aardappelen 1 teentje knoflook 1 l melk 150 g grijze garnalen 1 eetl gehakte platte peterselie Peper en zout Bereiding Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkool gedurende 5 minuten in...
Velouté van kastanjes met dooierzwammen

Velouté van kastanjes met dooierzwammen

Velouté van kastanjes met dooierzwammen Ingrediënten Voor 4 personen 250 g kastanjes (vacuümverpakt in de groenteafdeling van de supermarkt of uit blik) 1 ui grof gesneden Olijfolie 2 dl balsamico-azijn 2 eetl suiker 100 g dooierzwammen (girolles) 1 kaneelpijpje 2...
Toscaanse bonensoep

Toscaanse bonensoep

Toscaanse bonensoep Ingrediënten Voor 4 personen 300 g gedroogde cannelini-bonen 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 aardappel Rozemarijn, fijngehakt Lichte vleesbouillon Peper en zout 100 g colonnata-spek 1 ui 1 wortel, fijngesneden 2 laurierbladeren Olijfolie van...