Toscaanse bonensoep

Toscaanse bonensoep

Toscaanse bonensoep Ingrediënten Voor 4 personen 300 g gedroogde cannelini-bonen 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 aardappel Rozemarijn, fijngehakt Lichte vleesbouillon Peper en zout 100 g colonnata-spek 1 ui 1 wortel, fijngesneden 2 laurierbladeren Olijfolie van...
Groene gazpacho met zuurdesemcroutons

Groene gazpacho met zuurdesemcroutons

Groene gazpacho met zuurdesemcroutons Ingrediënten Voor 4 personen 1 Hass-avocado 1/2 komkommer, gewassen en in stukjes gesneden 1 groene paprika, ontpit en in stukjes gesneden 1 groene chilipeper, in stukjes gesneden 200 g jonge spinazie 1 potje verse koriander 2...
Slasoep met gebakken langoustines en dille

Slasoep met gebakken langoustines en dille

Slasoep met gebakken langoustines en dille Ingrediënten Voor 4 personen 12 langoustines 1 kropsla 3 witte selderstengels 2 uien 1 bloemig kokende aardappel 1 l groente- of gevogeltebouillon 1 klontje boter 3 takjes dille Peper van de molen, zeezout Olijfolie Bereiding...
Wortelsoepje met komijn en garnaal

Wortelsoepje met komijn en garnaal

Wortelsoepje met komijn en garnaal Ingrediënten Voor 4 personen 5-tal wortelen 10 cl room 10 cl melk 1 koffiel komijnpoeder 100 g grijze garnalen 10 cl kippenbouillon Peper en zout Bereiding Schil de wortelen, snijd ze in blokjes en gaar in bouillon, samen met de melk...
Tomatensoep met gegrilde paprika’s  en zure room

Tomatensoep met gegrilde paprika’s en zure room

Tomatensoep met gegrilde paprika’s en zure room Ingrediënten Voor 4 personen   500 g mooi rijpe tomaten 3 rode paprika’s 2 teentjes knoflook 3 cl extra vierge olijfolie + extra 3 takjes tijm Peper van de molen Zeezout 4 eetl zure room 1 klein...