Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing

Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing

Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing Ingrediënten Voor 4 personen 250 g bintjes 250 g rode biet 2 eetl boter 2 eetl honing 2 eetl wittewijnazijn 200 g geitenkaas Zwarte peper en zout Erwtenscheuten, bloedzuring en olijfkruid 4 eetl grof gehakte...
Gevulde aubergine met gerookte zalm

Gevulde aubergine met gerookte zalm

Gevulde aubergine met gerookte zalm Ingrediënten Voor 4 personen 4 sneetjes gerookte zalm 2 aubergines 2 tomaten 1 ui 1 teentje knoflook 12 ontpitte zwarte olijven Een bosje basilicum Olijfolie Peper en zout Bereiding Snijd de aubergines door in de lengte. Breng in...
Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs Ingrediënten Voor 4 personen 5-tal wortelen 2 sinaasappels 12 stuks steranijs 20 cl kippenbouillon 10 cl melk Boter Bereiding Snij de sinaasappel à vif en leg 16 partjes apart. Recupereer de jus van de rest van de sinaasappels. Sueer...
Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn

Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn

Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn Ingrediënten Voor 4 personen 2 aubergines 200 g ricotta 1 ei 4 eetl extra vierge olijfolie 2 takjes rozemarijn: de blaadjes fijngesnipperd Peper van de molen en zeezout   Voor het raviolideeg   200 g bloem tipo...