Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs Ingrediënten Voor 4 personen 5-tal wortelen 2 sinaasappels 12 stuks steranijs 20 cl kippenbouillon 10 cl melk Boter Bereiding Snij de sinaasappel à vif en leg 16 partjes apart. Recupereer de jus van de rest van de sinaasappels. Sueer...
Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn

Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn

Ravioli van aubergine en ricotta met rozemarijn Ingrediënten Voor 4 personen 2 aubergines 200 g ricotta 1 ei 4 eetl extra vierge olijfolie 2 takjes rozemarijn: de blaadjes fijngesnipperd Peper van de molen en zeezout   Voor het raviolideeg   200 g bloem tipo...
Vitello tonato

Vitello tonato

Vitello tonato Ingrediënten Voor 4 personen 1 kg kalfsgebraad 1 fles droge witte wijn 3 uien 1 koffielepel witte peperbolletjes 2 takjes salie 2 laurierblaadjes 3 takjes tijm 4 peterseliestengels   Voor de saus 100 g tonijn in blik Sap van 1 citroen 2 eierdooiers...
Pimientos del piquillo met gerookte makreel

Pimientos del piquillo met gerookte makreel

Pimientos del piquillo met gerookte makreel Ingrediënten Voor 4 personen 8 à 12 piquillos (uit blik) 4 gerookte makreelfilets: ontgraat (± 350 g) 1 ei 2 eetl pijnboompitten 2 takjes platte peterselie 1 teentje knoflook 2 lente-uitjes 3 takjes koriander 3 lente-uitjes...