Rode poon met knolselder, mossel  en zeesla in 2 bereidingen

Rode poon met knolselder, mossel en zeesla in 2 bereidingen

Rode poon met knolselder, mossel  en zeesla in 2 bereidingen 1e bereiding: Rode poon gepocheerd in boter, open ravioli van knolselder en mossel, crème van dille en peterselie, jus geïnfuseerd met zeesla  2e bereiding: Tartaar van rode poon, vinaigrette van mossel en...
Aardappel-bietensoep met zure room en komijn

Aardappel-bietensoep met zure room en komijn

Aardappel-bietensoep met zure room en komijn Dit is een recept van Vlam.be Ingrediënten Voor 4 personen 2 bloemige aardappelen 2 voorgekookte rode bieten 1 ui 1 l lichte rundsbouillon 1 theel komijnzaadjes 15cl zure room 2 theel gehakte peterselie 1 eetl boter Peper...
Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing

Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing

Rösti van rode biet met geitenkaas en zoet-zure honing Ingrediënten Voor 4 personen 250 g bintjes 250 g rode biet 2 eetl boter 2 eetl honing 2 eetl wittewijnazijn 200 g geitenkaas Zwarte peper en zout Erwtenscheuten, bloedzuring en olijfkruid 4 eetl grof gehakte...
Gevulde aubergine met gerookte zalm

Gevulde aubergine met gerookte zalm

Gevulde aubergine met gerookte zalm Ingrediënten Voor 4 personen 4 sneetjes gerookte zalm 2 aubergines 2 tomaten 1 ui 1 teentje knoflook 12 ontpitte zwarte olijven Een bosje basilicum Olijfolie Peper en zout Bereiding Snijd de aubergines door in de lengte. Breng in...
Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs

Crème van wortelen met steranijs Ingrediënten Voor 4 personen 5-tal wortelen 2 sinaasappels 12 stuks steranijs 20 cl kippenbouillon 10 cl melk Boter Bereiding Snij de sinaasappel à vif en leg 16 partjes apart. Recupereer de jus van de rest van de sinaasappels. Sueer...