Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten

Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten

Groene asperges, pompelmoes, burrata en pompoenpitten   Ingrediënten Voor 4 personen 800 g groene asperges 2 pompelmoezen 1 stuk burrata (type mozzarella) 50 g pompoenpitten 30 g lijnzaadolie 4 jeneverbessen 1 teentje look 2 takken tijm 2 takken dille Peper en fleur...
Steak tartaar

Steak tartaar

Steak tartaar Ingrediënten Voor 4 personen 2 eierdooiers 1 koffiel dijonmosterd 1 eetl Heinz ketchup 1 koffiel mayonaise 8 draaien van de pepermolen (grof) 4 eetl worcestersaus 1/2 theel tabasco 2 eetl niet te grof gehakte uien 1/2 eetl kappertjes, fijngehakt 1 eetl...
Salade van radicchio, granaatappel en citrus

Salade van radicchio, granaatappel en citrus

Salade van radicchio, granaatappel en citrus   Ingrediënten Voor 4 personen  1 radicchio 1 stronk witloof 1 stronk roodlof 1 bosje waterkers 1 granaatappel 1 bloedsinaasappel 1 venkel 25 g bloedzuring       Bereiding Haal de blaadjes van de radicchio, witloof en...
Gevulde artisjokbodem met rillettes van schelvis

Gevulde artisjokbodem met rillettes van schelvis

Gevulde artisjokbodem met rillettes van schelvis Ingrediënten Voor 4 personen 4 grote artisjokken 400 g schelvis 3 mooie, jonge selderstengels 3 citroenen 4 dl droge witte wijn 2 laurierbladeren 4 takjes tijm 1 koffiel peperbolletjes 80 g zure room 2 eetl verse...
Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten

Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten

Gebakken jonge sla met tuinkruiden, plattekaas en tomatenpitten Ingrediënten Voor 4 personen Olijfolie 2 tenen knoflook 4 stengels bieslook 8 takjes koriander 2 takjes dille 8 takjes jonge marjolein 6 stuks verschillende soorten tomaten 4 dl volle plattekaas 1 dl...