Dankzij Brasserie Dock’s (Antwerpen), Pakhuis (Gent) en La Quincaillerie (Brussel) kunnen oesterliefhebbers tijdens het weekend van 20 oktober hun hart ophalen. Enkel voor fijnproevers!

Elke brasserie organiseert immers één dag van dat weekend een heuse oestermarkt waar enkele gerenommeerde kwekers te gast zullen zijn. Tekenen onder andere present: Véronique Gillardeau, Benoit Massé en twee jonge oesterkwekers, Nicolas en Mickaël Tanguy uit Bretagne.

Wie wil, kan een hele avond van verschillende oesters aan interessante prijzen genieten en vergelijken. Daarnaast zullen er ook andere mariene gerechtjes en zeevruchten kunnen geproefd worden. Dit alles vanzelfsprekend in het gezelschap van passende wijnen en bieren.

Het ideale culinaire ontspanningsmoment tijdens het weekend waar je zelf geen enkele moeite voor hoeft te doen. Of toch… Want wie wil er nu niet gratis van dit evenement kunnen genieten? Inkom is sowieso voor iedereen kosteloos maar wie ook ter plekke liever niets wil spenderen, doet gewoon mee aan onze wedstrijd!

Praktisch

La Quincaillerie, vrijdag 20 oktober van 17 tot 22 uur – Volkswagen D’leteren (om de hoek van het restaurant), Maliestraat 50, Elsene

Brasserie Dock’s, zaterdag 21 oktober van 11 tot 15 uur – Jordaenskaai 7, Antwerpen


Pakhuis
, zondag 22 oktober van 11 tot 15 uur – Schuurkenstraat 4, Gent

Win win win!

Doe mee aan onze wedstrijd en geniet van een avondje gratis genieten! Ontdek hier wat het VIP-pakket juist zal inhouden.

La Quincaillerie (Brussel)
1 glas champagne Drappier
1 degustatie van Belgische kaviaar
1 verse garnaalkroket
Jetons voor een totale waarde van €20

Brasserie Dock’s (Antwerpen)
2 glazen champagne Piollot
2 verse garnaalkroketten
2 oesterdegustaties (12 stuks in totaal)

Pakhuis (Gent)
1 glas champagne Piollot
1 tas kreeftensoep
1 garnalencocktail
5 jetons

WEDSTRIJDVRAAG

De drie restaurants hebben een eigen boerderij in Frankrijk waar onder andere de fameuze Bressekippen gekweekt worden. Maar hoe heet die boerderij?

  1. Ferme Durant
  2. Ferme Louhans
  3. Ferme Le Devant

SCHIFTINGSVRAAG

Hoeveel correcte antwoorden zullen wij in totaal ontvangen voor maandag 16 oktober 23u59?

Stuur antwoorden op beide vragen naar win@ambiance.be Zet duidelijk in de onderwerpsregel voor welke oestermarkt (Antwerpen, Brussel of Gent) je kans wil maken op een VIP-pakket. We sturen de vouchers op per post dus stuur meteen ook je adres mee.

Opgelet! Slechts één deelname per adres is geldig en je mag slechts deelnemen voor één van de drie oestermarkten. We kondigen de winnaars aan op Facebook en brengen ze per mail op de hoogte. Hou voor de zekerheid ook je spamfolder in de gaten.