Amuses & fingerfood

Scheermesjes met kalfstartaar

HyperFocal: 0

Scheermesjes met kalfstartaar

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 4 scheermesjes
  • 50 g kalfsfilet
  • Enkele lepels dashi
  • 2 zeekralen
  • 30 gr kaviaar
  • 1 oester
  • 4 soepl zure room
  • 1 aardappel

Instructies

1

Snij de aardappel met de mandoline in fijne sneetjes en frituur ze tot chips.

2

Breng de tartaar op smaak met dashi.

3

Dompel de scheermesjes 10 seconden in kokend water zodat de schelpen zich openen, snij het vlees in stukken.

4

Snij de oester in zeer fijne stukken en werk er de zure room mee op.

5

Dresseer de scheermesjes met de zure room, de kalfstartaar, de zeekraal en een beetje kaviaar.

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in