Desserts & gebak

Crêpe soufflé

Crêpe soufflé

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 100 ml Grand Marnier
  • 20 g gekonfijte sinaasappel
  • 1 eetl suiker
  • 2 sinaasappels
  • 4 dunne pannenkoeken, naar eigen recept
  • Eiwit van 8 eieren

Instructies

1

Mix de gekonfijte sinaasappel met de Grand Marnier tot een pasta.

2

Klop het eiwit en de suiker op tot een luchtige massa. Spatel langzaam de gekonfijte sinaasappelpasta onder het eiwit.

3

Beleg de pannenkoeken aan één kant rijkelijk met het mengsel en plooi dicht tot een halve maan. Plaats gedurende tien minuten in de oven op 200°C.

4

Snijd een sinaasappel à vif. Kook het sap van de andere sinaasappel met een beetje suiker tot een stroperige massa.

5

Dresseer. Werk af met de sinaasappelstroop, enkele partjes sinaasappel en wat zeste.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in