Winkels

Atelier Dierendonck

Atelier Dierendonck geeft misschien de indruk dat het aanbod aan vlees en charcuterie hier kleiner zou zijn dan in de slagerij in St.-Idesbald, maar dat is verkeerde beeldvorming. Het grote verschil is dat in laatstgenoemde zaak vleeswaren smaak en vorm krijgen terwijl Atelier Dierendonck een uitnodigende winkel is. Maar geen gewone. Want ook hier wordt de klant van nabij betrokken met wat het authentieke slagersambacht betekent. Je ziet hier tal van karkassen afkomstig van diverse rundrassen al draaiend rijpen. Daarnaast vind je hier ook charcuteriewerk dat het traditionele oeuvre overstijgt. Maar ook lokale specialiteiten zoals bijvoorbeeld potjesvlees en tal van patés zorgen voor positieve keuzestress.

Albert I Laan 106
8620 Nieuwpoort
Tel. 058 24 20 12
atelier@dierendonck.be – www.dierendonck.be
Gesloten: dinsdag en woensdag (tijdens schoolvakanties open op woensdag)

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in