Winkels

Au Saumon d’Or

De familie Lambersy en hun team leveren vanuit Koksijde wereldwijd aan de beste vishandels en toprestaurants. De absolute troef van Au Saumon d’Or is dat er rechtstreeks met de vissers zelf wordt gehandeld. Zo werken ze samen met IJslandse en Schotse vissers en zijn er Vlaamse en Franse garnaalboten, die in exclusiviteit vissen. De levende coquilles worden met de hand gedoken en ook de 100% biologische Schotse zalm en het uitgebreide gamma schaaldieren behoren tot de paradepaardjes. Alle producten worden door de familie zelf aangekocht én in eigen huis bereid. Plateaus fruits de mer en bereide gerechten kunnen enkel op bestelling om de absolute versheid te garanderen.

Zeelaan 261
8670 Koksijde
Tel. 058 52 40 92
info@deklipper.be – www.deklipper.be
Geen sluitingsdagen

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in