Winkels

Culinaire eetwinkel Meuninck

Gelegen in het hartje van Blankenberge, in de Kerkstraat, is Geert met zijn zaak geëvolueerd tot het referentiepunt in de streek betreffende vers vlees, charcuterie, belegde broodjes en meeneemdagschotels. Samen met zijn vrouw Nancy leidt hij een team van vijftien personeelsleden die elke dag in de weer zijn om de klanten te verwennen. Hier vind je een ruim assortiment aan afgewerkte dagschotels en handig voorverpakte porties vis, vlees, groenten of aardappelbereidingen. Daardoor kan je als consument zelf je maaltijd naar keuze samenstellen en daarbij bepaalde accenten leggen. Er is tevens een interessant aanbod veggiemaaltijden en in huis gedraaide deegwaren.

Kerkstraat 115
8370 Blankenberge
Tel. 050 41 25 37
info@meuninck.be www.meuninck.be
Elke dag open

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in