Winkels

Fijnbakkerij Leterme

Al enkele jaren wordt Fijnbakkerij Leterme door Gault&Millau naar voor geschoven als een van de beste patisserieรซn van het land. Terecht. Naast een bovengemiddeld aanbod aan brood vind je hier ook een ruime keuze aan verfijnde patisserie. Frederik gaat voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties: โ€œIk probeer mijn patisserie zo puur mogelijk te houden, zonder overdaad aan suiker. Soms worden wel eens kruiden toegevoegd, of gaan we de biologische toer op. Ik zie het immers als mijn taak om mijn klanten te laten wennen aan nieuwe smaakpaletten of gedurfde combinaties, waarbij ik altijd rekening hou met de seizoenen.โ€

Zeelaan 267
8670 Koksijde
Tel. 058 62 04 60
fijnbakkerijleterme@telenet.be – www.fijnbakkerijleterme.be
Gesloten: maandag

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geรฏnteresseerd in