Winkels

Wijnhandel De Kok

Eddy De Kok was al jaren gepassioneerd door Zuid-Frankrijk toen hij in 1995 een wijnhandel in Lier opstartte. Sinds 2002 heeft hij een vennoot: Steven Kempenaers, wat De Kok zelf de kans gaf om nog vaker in Frankrijk te verblijven, op zoek naar interessante domeinen en wijnen. Nog later kwam Dennis Dierickx het team versterken. Met hen aan boord is de focus een beetje verlegd. Vandaag vind je er meer dan alleen maar Zuid-Franse wijnen. Met Zuid-Afrikaanse, Italiaanse, Spaanse, Chileense en Argentijnse wijnen erbij is het gamma helemaal uitgebreid. Een doorklikknop op de website brengt u met één muisklik naar de overzichtelijke webshop.

Hagenbroeksesteenweg 180
2500 Lier
Tel. 03 480 85 95
www.wijnhandeldekok.be
Gesloten: zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in