Winkels

B. Brut

Ook de hoeveelheid aan cava en prosecco van soms bedenkelijke kwaliteit beu? Goed nieuws. Met B.Brut is er een nieuw, exclusief en Belgisch merk dat zich volledig wijdt aan het selecteren en op de markt brengen van hoogwaardige schuimwijnen. Als alternatief voor de buitenlandse producten brengt B.Brut een schuimwijn, gebotteld als een champagne, met een frisse, meer fruitige smaak. De B.Brut tradition ligt 15 maanden sur latte en bestaat uit pure chardonnay-druiven. Maar er is meer. Naast de mousserende kwaliteitswijn is er ook een B.Brut rosé, demi-sec en een Cooler. Een compleet aanbod dus. Perfect voor elke gelegenheid. De B.Brut rosé bevat overwegend pinot noir-druiven, waardoor hij donkerder is van kleur. De démi-sec is dan weer verrassend minder zoet dan wat je traditioneel zou verwachten. De Cooler is op zijn beurt lager in alcoholpercentage, maar extra leuk om te combineren met munt, kaneel of basilicum. Dat B.Brut snel groeit bewijst de collectie wijnen. Intussen behoren ook al enkele crémants de Bordeaux en een eigen champagne tot het aanbod.

Arme Klarenstraat 28A
8800 Roeselare
Tel. 0471 66 20 96
info@bbrut.com www.bbrut.com

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in