Nieuws

Geen fast food, maar Fast GOOD? Maak kennis met Eden Foodie

Kan fast food ook ‘goed’ zijn? Brussel heeft een nieuw adresje, Eden Foodie, die de voordelen van een snelle hap probeert te combineren met gezonde, 100% huisbereide gerechten.

Van veggie tot glutenvrij, van een buddha-bowl over quinoa, bulgur en salades naar wraps, gourmetburgers en een tikka masala of chili con carne: je moet al aan een héél vreemde allergie lijden of héél kieskeurig zijn om hier niets te vinden wat je lust.

Er zijn voorverpakte bereidingen – salades en zo – die je uit de koeltoog kunt nemen, maar er is ook een warm en koud buffet waar je zelf je bord kunt opscheppen. Met openingsuren van 7u30 tot 19 u in de week, richt Eden Foodie zich vooral naar mensen die op weg naar werk nog snel een lekker ontbijt willen meepikken, en op de lunch en een vroeg avondmaal.

Met een uitgebreid aanbod aan patisserie en desserts wil Eden Foodie ook de zoetekauwen aanspreken.

Eden Foodie, Troonstraat 39 – 1050 Brussel – www.edenfoodie.com – Gesloten op zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in