Winkels

Slagerij Van Acker

Als zoon en dochter uit slagersfamilies stond het in de sterren geschreven dat Tom Van Gassen en Hilde Van Acker het beenhouwersambacht zouden verderzetten. Dat doen ze in Middelkerke, op een boogscheut van de dijk, met de zeebries als stille gezel. De winkel die de vader van Hilde er in 1965 startte, zetten ze met liefde voor het ambacht verder. Tachtig jaar vakmanschap in de familie heeft het koppel gevormd in hun stiel. Het vlees in de koeltoog voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Tom en Hilde houden eraan enkel vlees van Limousinrunderen, Brasvar- en Slagersvarkens aan te bieden. Bij Slagerij Van Acker vind je ook een uitgebreid gamma kazen. De producten worden smakelijk en puur gepresenteerd. Hilde is het vertrouwd gezicht in de winkel. Ze bedient de klanten met de glimlach. Naast vers vlees en kazen biedt Slagerij Van Acker ook voorverpakte maaltijden, soepen en desserts aan. Alle bereidingen worden vers gemaakt in het eigen atelier. Er worden regelmatig nieuwe gerechten toegevoegd aan het aanbod.

Leopoldlaan 78
8430 Middelkerke
Tel. 059 30 04 27
Gesloten op maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in