Winkels

Vishandel Westhinder

Op een steenworp van de visveiling van Zeebrugge bevindt zich Vishandel Westhinder, het uitgelezen adres voor wie op zoek is naar superverse vis, schaalen schelpdieren. De vis wordt rechtstreeks op de Zeebrugse visveiling aangekocht: dat garandeert niet enkel kwaliteit, maar ook scherpe prijzen. Dit betekent ook dat, op de zalm na, alle vis die je hier koopt wild gevangen is en afkomstig uit de Noordzee. Wie hier koopt, kan ook rekenen op een supervriendelijke bediening door personeel dat bijzonder gul is met weetjes en dat je graag adviseert over hoe de vis klaar te maken. Ook voor verse kreeft ben je hier aan het goede adres.

Vismijnstraat 20
8380 Zeebrugge
Tel. 050 54 41 47
vishandelwesthinder@skynet.be
Gesloten: dinsdag

1 commentaar

 • Antwoord
  Annemie
  Juni 9, 2018 at 11:32 pm

  Vandaag langoustines á volonté, 9 personen
  Reeds voldoende hapjes
  Superlekker oesters
  Daarna 5 kg langoustines en alles was op, super lekker!!!!

 • Laat een commentaar na

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in