Restaurants

Ohana

Petra en Chantal van Ohana in Alken zijn meer dan vriendinnen. Ze zijn echt familie geworden. Dat is net wat Ohana betekent in het Hawaïaans en waar hun restaurant rond draait. Zowel in de zaal als in de keuken staat huiselijke gezelligheid voorop. Een assortiment taarten, brood en koekjes komt er vers uit de oven. Zoals bij oma thuis. Zoals de restaurantnaam doet vermoeden, word je bij Ohana warm en familiair onthaald. De zaakvoersters vinden een hechte band met hun klanten belangrijk en een meerwaarde voor de culinaire belevenis. Zuiderse, Franse en Mexicaanse invloeden ontmoeten elkaar in de keuken. Van een kleine hap tot een uitgebreide restaurantbeleving: er is voor elk wat wils. Elk bord wordt tot in de puntjes afgewerkt. Chef Chantal gebruikt graag speciale en verfijnde producten, zoals duurdere rundersoorten. De zelfgemaakte chicken nuggets zijn een echte verwennerij voor de kinderen, die uit een ruime kinderkaart kunnen kiezen. Ook wie glutenvrij eet, heeft bij de vriendinnen keuze te over uit een aparte menukaart.

OHANA
Snoekstraat 61
3570 Alken
Tel. 011 59 30 04
www.ohana-alken.be – petra@ohana-alken.be
Gesloten op zaterdagmiddag, maandag en dinsdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in