Restaurants

Bistro M

In een historisch pand in het centrum van Arendonk serveert Maarten Bertels Belgisch-Franse gerechten met een wereldse toets. De jonge chef volgde een opleiding restaurantkeuken en verdiende zijn strepen in diverse horecazaken. Hij werkte zich op tot souschef en droomde altijd van een eigen zaak. In augustus 2015 waagde hij als twintiger de sprong met Bistro M. Laat je niet misleiden door de naam van het restaurant: Maarten legt de lat hoger dan de modale bistro. Hij serveert seizoensgebonden gerechten met veel groenten. Ook verse vis uit de Noordzee staat steevast op de menukaart. Er zijn regelmatig nieuwe smaken te proeven bij Bistro M. Zo blijft het zowel voor de gasten als de chef boeiend. Tijdens de middag leent Bistro M zich prima voor een zakenlunch of een snelle hap. ’s Avonds is het restaurant er voor iedereen die geniet van heerlijk lang tafelen. De missie van de zaakvoerder: de gasten plezieren met lekker eten in een gezellig kader met authentieke, historische accenten.

Bistro M
Vrijheid 27
2370 Arendonk
Tel. 014 68 74 68
www.bistro-m.be – info@bistro-m.be
Gesloten op maandag en dinsdag, zaterdagmiddag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in