Restaurants

DIM

Hedendaagse Japanse keuken met een westerse knipoog, zo omschrijft de 23-jarige chef zijn keuken. Dimitri Proost was amper 17 toen hij voor de eerste keer Japan bezocht. Hij werd op slag verliefd op het land, de cultuur en de tradities. Na die ene reis volgden er nog andere. Proost bezocht er toprestaurants als Wakuden en Jiro Ono en liep stage in de beste Japanse restaurants ter wereld, waaronder Morimoto (New York) en Zuma (Londen), en leerde zo de Japanse keuken van binnen en van buiten kennen. Het is die kosmopolitische kijk op de Japanse keuken die je mag verwachten in het restaurant dat hij in 2016 met de steun van zijn mentor, Johan Raes van ’t Fornuis, opstartte. Naast een à la carte-aanbod van sushi en koude en warme Japanse bereidingen, kun je de chef ook carte blanche geven in een ‘omakase’ van zes, negen of twaalf gangen.

DIM
Vrijdagmarkt 7
2000 Antwerpen
Tel. 03 226 26 70
www.dimdining.be
Gesloten op dinsdag en woensdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in