Restaurants

Dock’s

Een evergreen die alle kwalitatieve eigenschappen vertoont van een traditionele brasserie maar daar sinds de openingsdag bijna een kwart eeuw geleden lang geen vrede mee nam. Zo is er het uitzonderlijk aanbod aan producten afkomstig van eigen hoeve, een uitgebreid aanbod oesters en andere schaal- en schelpdieren, een wijnkaart met tal van prijsvriendelijke pareltjes, een ruime keuze aan wijnreferenties per glas en een kader dat omwille van zijn tijdloze eigenzinnigheid nog steeds aanspreekt. En dan zijn er nog de enthousiaste medewerkers en het knappe inspirerende interieur. Deze brasserie behoort tot dezelfde groep als La Quincaillerie (Brussel) en Het Pakhuis (Gent).
Brasserie Dock’s rocks!

Dock’s
Jordaenskaai 7
2000 Antwerpen
03 226 63 30
info@docks.be
www.docks.be
Gesloten: zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in