Restaurants

L’Epicerie du Cirque

2018 wordt een belangrijk jaar voor Dennis Broeckx en sommelière Ellen Destuyver. De in 2017 opgestarte Bar Palmier, waar je in een exuberante tiki-omgeving kunt genieten van kleine gerechten, sharing hapjes, raw wine en craft beers, en Moss, de aanpalende foodbar-annex shop (het vroegere Comptoir) draaien op volle toeren. Met hun vlaggenschip L’Epicerie du Cirque staan ze aan de vooravond van een nieuwe verhuis, half mei, wat verderop in de Volkstraat. Ook daar wordt het genieten in een ongedwongen sfeer van de creatieve en innovatieve keuken van Dennis en de door Ellen uitgezochte natuurwijnen. De Jong Keukengeweldchef kiest voor een pure maar tegelijk elegant-delicate seizoensgebonden productkeuken. Een kookstijl waarin de natuurlijke smaak en eigenheid van de ingrediënten maximaal tot hun recht komen en waarin groenten vaak de hoofdrol spelen. Naast een mooi à la carte-aanbod zijn er verschillende menuformules. Het begint met een driegangenlunchmenu voor €32,5 over een licht en fris seizoensmenu in vier gangen en een degustatiemenu in vijf gangen tot het signatuurmenu van de chef, dat met veel gevoel voor understatement als #kleinideeke wordt voorgesteld.

L’Epicerie du Cirque
Volkstraat 13
2000 Antwerpen
Tel. 03 238 05 71
www.lepicerieducirque.be
Gesloten op zondag en maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in