Restaurants

Sofie’s Place

Sofie’s Place is een klein restaurantje waar het vooral tijdens de lunch gezellig druk is. Het restaurant kreeg een nieuwe zaal op de eerste verdieping en bij mooi weer wordt het terras opgesteld. Vanop beide heb je een prachtig uitzicht op de heraangelegde Graanmarkt. Op de kaart tref je een interessante combinatie van Italiaanse (pasta, salades) en Thaise gerechten en daar nog eens een ceviche als Zuid-Amerikaans buitenbeentje bovenop. Gastvrouw Sofie Van Hoorick kiest voor een persoonlijke benadering waardoor je je hier al snel op je gemak voelt. De gerechten die op de kaart een hartje naast hun naam krijgen, zijn de persoonlijke favorieten van Sofie – toepasselijk samengebracht onder de noemer Sofie’s Choice.

Sofie’s Place
Graanmarkt 1
2000 Antwerpen
Tel. 03 232 91 94
www.sofiesplace.be
Gesloten: zondag, maandag, dinsdag en woensdag enkel lunch

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in