Restaurants

‘t Compromis

Deze gezellige brasserie onderging afgelopen herfst een facelift, waarbij het interieur en meubilair werden vernieuwd. Ook de gezellige tuin en terras werden aangepast: een stuk van het terras werd omgevormd tot een nieuwe, modulaire veranda. In de zomer of op warme lentedagen staan glazen wanden en dak open zodat je nog steeds het gevoel hebt op een terras te zitten. In de winter blijven die gesloten en zorgen straalkacheltjes voor een gezellige warmte, terwijl je volop het zicht op de tuin behoudt. De keuken van chef Kurt Vetters biedt degelijke gerechten in gulle porties voor een eerlijke prijs. Op de vaste kaart veel scampigerechten, maar de echte specialiteit van het huis zijn (rund)vleesgerechten waaronder een perfect gebakken Black Angus-entrecote, een vorstelijke Belgische zesrib en met de hand gesneden steak tartaar. Er is ook steeds een ruim aanbod suggesties, waarin invloeden uit de wereldkeuken nooit ver weg zijn.

’t Compromis
Herentalseweg 14
2250 Olen
Tel. 014 27 77 41
www.tcompromis.be
Gesloten op maandag, dinsdag en vrijdagmiddag

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in