Restaurants

Carcasse

Van veld tot vork. Korter kan je de voedselketen moeilijk bedenken. Van weide over slagerij tot op het bord in Carcasse. Hendrik Dierendonck is dan ook een man met een missie. En van veel smakelijke verhalen. Vandaar dat hij zijn slagerij uitbouwde met een eigentijdse vleesbistro waar hij samen met zijn chef een selectie brengt van authentieke vleesbereidingen gebaseerd op hun ambachtelijke aanpak. In Carcasse krijgt het begrip terroir dan ook proefondervindelijk een diepere betekenis. Dat het concept van Carcasse aanslaat, mag duidelijk zijn: in 2016 won Carcasse de Concept Restaurant Awards en het jaar daarop werd die titel zelfs op internationaal niveau verlengd. Onder het bewind van huidig chef Anthony Snoeck, die samen met Hendrik Dierendonck de brasserie uitbaat, werd in 2017 zelfs een Michelinster behaald.

Carcasse
Henri Christiaenlaan 5
8670 Sint-Idesbald
Tel. 058 51 72 49
info@carcasse.be – www.carcasse.be
Gesloten: dinsdag – woensdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in