In de kijker/ Restaurants

Den Os en den Ezel

Naast een hedendaagse keuken met wereldse toetsen proef je bij Den Os en den Ezel in Jabbeke ook een uitgebreide collectie gins. Meer dan veertig bekende en minder bekende merken zijn er aangevuld met de S Gin, een gin die de uitbaters zelf lieten maken. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart, in verschillende prijsklasses. Chef Stefan Demeulemeester, in een vorig leven een begenadigd motorracer, runt sinds 2009 de keuken van Den Os en den Ezel. Hij brengt veel variatie op zijn borden en kiest zoveel mogelijk voor streekproducten. Bouillabaisse en kalfszwezeriken zijn de specialiteiten van het huis. De warme houttinten en het huiselijk interieur zorgen voor een gezellige sfeer in het restaurant. Er zijn 60 zitplaatsen en een groot, zongericht terras. In walking dinnerformule kan het restaurant tot 120 gasten ontvangen. Het huismenu is een betrouwbare klassieker. De andere menu’s worden regelmatig aangepast, zodat er telkens iets nieuws te ontdekken valt. Je kan natuurlijk ook à la carte kiezen voor lekkers uit de zee of vlees, al dan niet op de Green Egg-barbecue.

Den Os en den Ezel
Aartrijksesteenweg 167
8490 Jabbeke
Tel. 051 70 08 81
www.denosendenzel.be – denosendenezel@telenet.be
Gesloten op woensdag, donderdag en zaterdagmiddag

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in