Winkels

Goeminne

Goeminne is al meer dan vijftig jaar een geliefd adresje in hartje Antwerpen. Perfect gelegen in een van de gezelligste winkel-wandelstraten van de stad, is het toch vooral het aanbod aan vers kwaliteitsvlees, zelfbereide charcuterie en bereide gerechten en de vriendelijke bediening die maakt dat de klanten hier vaak tot buiten staan aan te schuiven. De slagerij werd in 1965 opgestart door Noël Goeminne, maar vandaag staan zijn zoon Marc en kleindochter Sophie aan het roer. De specialiteiten van het huis zijn rundvlees en Duroc-varkenvlees, dat van kop tot staart in het eigen atelier wordt verwerkt – het team koopt immers de dieren in hun geheel aan. Probeer vast en zeker eens de gerijpte Hereford côte à l’os. Ook bij de zelfbereide charcuterie zitten heel wat toppers, waaronder de overheerlijke porchetta. Wie geen zin heeft om te koken, vindt hier keus te over aan kant-en-klare maaltijden en elke dag een versbereide soep van de dag. Barbecue-arrangementen, kaas- en fondueschotels zijn op bestelling verkrijgbaar, ook via de gebruiksvriendelijke webshop.

Hoogstraat 15A
2000 Antwerpen
Tel. 03 233 72 12
www.slagerij-goeminne.be
Gesloten op zondag en maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in