Nieuws

Onze recepten: 20 redenen om het meinummer van Ambiance te kopen

Het meinummer van Culinaire Ambiance is sinds deze week te koop in de krantenwinkel, supermarkt én op onze eigen website. Naast enkele straffe reportages en inspirerende verhalen, brengen we ook deze maand een flink aantal recepten, met variërende moeilijkheidsgraad. We geven hier alvast een overzicht.

VOORGERECHTEN

Pinata Colada (Tom Van Lysenbettens, Cochon de Luxe)
Asperges met gepocheerd ei à la Maltaise (Guy Van Cauteren)

TUSSENGERECHTEN

Langoustine Speciale(Tom Van Lysenbettens, Cochon de Luxe)
Asperges in ’t Groen (Seppe Nobels, Graanmarkt 13)
Hummus van bloemkool met kaviaar van radijsjes en sjalot (Frank Fol)

Asperges in het groen

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Asperges in het groen

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Asperges in het groen

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HOOFDGERECHTEN

Schaap met witte voeten (Tom Van Lysenbettens, Cochon de Luxe)
Gebrande schelvis met minivenkel, doperwt, tuinbonen, daslook, krabjus (Filip Claeys, De Jonkman)
Gebakken schelvis met crème van asperge, zuurdesem, radijs (Filip Claeys, De Jonkman)
Gestoomde schelvis met gebakken asperges, courgette, lamsoor, beurre blanc (Filip Claeys, De Jonkman)
Turkse pide (Aymylia De Schepper, blogger)
Carré van Welsh lam met lentegroenten (Laure Genonceaux, Brinz’l)
Brochette van Welsh lam met gegrilde groenten, tijm en honing (Laure Genonceaux, Brinz’l)
Luikse bouletten (De Vierde Wand)
Asperges met entrecote, champignons en lookboter (De Vierde Wand)
Picanha met gegrilde asperges en daslook (Jo Grootaers, Altermezzo)
Bouillabaisse van de Noordzee (Guy Van Cauteren)
Gebakkes Sint-Pietersvis met asperges, aardappelen, sjalot en boter (Giorgio Locatelli, Locanda Locatelli – Londen)

DESSERTS

Drama aan zee (Tom Van Lysenbettens, Cochon de Luxe)
Groene kruiden met pistachebiscuit en zuring (Jo Grootaers, Altermezzo)

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in