Amuses & fingerfood

Kalfstartaar picanha

Kalfstartaar picanha

Print recept
Door Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 krop sla
  • 100 g fijngesneden kalfstartaar
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 blad brickdeeg
  • Snuifje peper van de molen
  • Snuifje zout
  • Voor de dragonmayonaise
  • 4 eetl mayonaise
  • 1 eetl water
  • 30 g geplukte dragon
  • 1 eetl dragonazijn

Instructies

1

Was de sla. Pluk de bladeren los en gebruik de kleine, krokante blaadjes van de krop als schaaltjes voor de tartaar.

2

Breng de tartaar op smaak met de olijfolie, peper en zout.

3

Snijd het brickdeeg in de gewenste vorm en frituur op 180°C.

4

Meng alle ingrediënten voor de mayonaise.

5

Schik wat van de tartaar in elk blaadje sla. Werk af met de mayonaise en een krokant koekje.

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in