Hoofdgerechten

Mosselen met zeekraal en lamsoren

Mosselen met zeekraal en lamsoren

Print recept
Door Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 kg Zeeuwse mosselen, ontbaard
  • ½ rode ui, in fijne ringen gesneden
  • Handjevol zeekraal
  • Handjevol lamsoren
  • 4 teentjes knoflook
  • Takje tijm
  • Scheut olijfolie
  • Klontje boter
  • Scheut witte wijn

Instructies

1

Mix de look met de olijfolie.

2

Doe de uiringen in de mosselpot, voeg daar bovenop de mosselen toe, een scheut wijn, zeekraal, de lookpasta, peper en tijm.

3

Stoom of kook de mosselen tot ze ¾ gaar zijn

4

Schud de mosselen op, voeg nu de lamsoren en een klontje boter toe.

Notities

TIP: Voeg de lamsoren pas op het laatste toe, anders worden ze zwart.

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in