Voorgerechten

Sashimi van zeebaars met zee-egel en gambero rosso

Sashimi van zeebaars met zee-egel en gambero rosso

Print recept
Door Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 1 grote zeebaars gefileerd
  • Olijfolie
  • Sesamolie
  • Wasabi
  • 1 zee-egel
  • 8 gambero rosso-garnalen
  • 1 rauwe eidooier
  • 15 g kaviaar
  • 1 el beni shoga (kant-en-klaar te kopen in Aziatische winkel)

Instructies

1

Pel de rauwe gambero rosso-garnalen en hou de coraille van 1-2 ervan apart.

2

Snij de vis in dunne sashimiplakjes en schik die rechtstreeks op het bord.

3

Maak naar eigen smaak een mix van de sesam- en olijfolie en strijk er de vis mee in.

4

Haal voorzichtig de gonaden uit de zee-egel en meng die met de coraille en de eierdooier.

5

Strijk dit mengsel over de sashimi.

6

Snij de gambero rosso’s in de lengterichting door en schik die bovenop de sashimi.

7

Werk af met enkele stukjes beni shoga en toefjes kaviaar.

8

Druppel vlak voor het serveren wat hete olijfolie op de vis.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in