Nieuws

Update: Hoe moet het nu verder met het restaurant van Mattagne

Vanochtend schreven we nog dat brasserie Balthazar van Yves Mattagne na minder dan twee jaar alweer te koop staat. Dat klopt niet (helemaal). Wel wordt er druk naar nieuwe uitbaters gezocht.

In augustus 2018 startte Yves MATTAGNE van tweesterrenrestaurant Sea Grill een brasserie-rotisserie in Knokke. Dat deed hij samen met zakenpartner Serge LITVINE, die eerder ook bij het Atelier Yves Mattagne betrokken was.

Naast gerechten bereid aan het spit, serveerde chef Laurent VANDEKERKHOVE er zeevruchten en prachtige vleesgerechten van onder meer prachtige runderrassen zoals Aubrac, Simmental, Rubia Galega bereid op een state-of-the-art Josper-grill.

Ondertussen is de zaak alweer een goed jaar gesloten, officieel vanwege vernieuwingswerken, maar er lijkt nu toch schot in de zaak te komen. Het wordt géén overname: wel zijn Mattagne en Litvine op zoek naar (zelfstandige) uitbaters – liefst een duo chef-manager.

De voorwaarden zouden uitermate gunstig zijn; zo worden er amper investeringen van de toekomstige geranten verwacht. Wie interesse heeft, stuurt een mail naar info@seagrill.be .

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in